Laser Cutting Laser Aman kanthi Aman Digital Box K-FG600

Katrangan:

K-FG600 nyedhiyakake Elektronik Digital Aman sing anyar iki. Aman baja 2mm sing kuat iki dilengkapi keypad sing rata lan sistem override tombol. Iki dirancang supaya gampang digunakake lan keamanan sing ora kompromi. Brankas bisa gampang dipasang ing jubin, utawa dipasang ing tembok utawa kabinet kanggo kenyamanan lan keamanan. Fitur kunci magnetik kanggo ngunci otomatis tanpa tombol utawa kode pin, lan diprogram dadi mandheg sawise 3 upaya kombinasi sing salah. Kita pabrik dhewe, dadi ngerti yen sampeyan entuk rega paling apik.

 

 

No Model: K-FG600
Dimensi Eksternal: W400 x D350 x H145 mm
Ukuran Internal: W396x D346 x H98 mm
GW / NW: 13/12 kg
Material: Cold Rolled Steel
Kapasitas
Laptop 15 "
Kekandelan Lembar (Panel): 4 mm
Kekandelan Lembar
20GP / 40GP Jumlah (Ora Pallet): 930/1946 pcs


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Mde Hotel Security Safe cocog kanggo nggunakake hotel; gampang ditambahake lan ganti kode. Keypad Elektronik ngidini akses gampang menyang brankas liwat pangguna utawa kode master, sampurna kanggo pangowahan pangguna asring (tamu hotel). Proses pemotongan laser nggedhekake ruang panyimpenan anti-nyolong sing aman lan apik.

Fitur Aman Hotel:

1. KEYPAD sing komplit

TAMPILAN LED 2.ENHANCED

3.BATERI: GAMPANG GAMPANG Kanthi 4 BATERI AA

4. WARNING INPUT KODE SALAH

5. KODE TANDU 4-6DIGIT LAN 6 KODE MASTER DIGIT

6.AUDIT TRAIL: 100 Pungkasan / REKODE KUNCI

7. UJI OTOMATIS BATERI LAN WADEN

8. MEKANIK GAGAL-SAFE OVERRIDE KEY

9. INTERIOR: Klebu MAT LUNJUNG PROTEKTIF

10.WARNA BLACK / IVORY / GRAY

11. KUNCI PINTU PINTU PINTU GABUNG.

12. TEKNOLOGI OEM

13.PETINGKAPAN: Lubang PRE-DRILLED ING BOTOL LAN BALIK (FIXING KECIL)

14. JAMINAN 1 TAUN

15.GARIS PRODUKSI TIM R&D PROSESIONAL.

Kabeh Konstruksi Baja

MDE Series Hotel Safes yaiku 100% kabeh baja sing dibangun baja. Ora kaya kompetisi kita, kita ora nggunakake bagean awak plastik.

Panggunaan Storage

Brankas iki cocog kanggo hotel, omah, asrama, lan kamar ganti. Nyedhiyakake perlindungan kanggo barang pribadi lan barang-barang sing regane cilik.

Kunci Elektronik

Elektronik sing nganggo baterai maju iki mbukak sing aman nggunakake tombol. Tampilan LED sing gedhe nuduhake status brankas sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita