Фабрика за кутии за кутии во Кина и добавувачи, ценовник за производители | Мдесафе

Our corporation puts emphasis about the administration, the introduction of talented staff, plus the construction of team building, attempting hard to improve the quality and liability consciousness of team members. Our organization successfully attained IS9001 Certification and European CE Certification of China Gun Safes Box Factory and Suppliers, Manufacturers Pricelist | Mdesafe, Топ Сеф за отворање Сеф , безбедносно заклучување на хотелот , мини фрижидер Покажи Cooler , Now we have extensive goods source as well as price tag is our advantage. Welcome to inquire about our products and solutions. In order to best meet client's needs, all of our operations are strictly performed in line with our motto "High Quality, Competitive Price, Fast Service" for China Gun Safes Box Factory and Suppliers, Manufacturers Pricelist | Mdesafe, We will not only continuously introduce technical guidance of experts from both home and abroad, but also develop the new and advanced products constantly to satisfactorily meet the needs of our clients all over the world.


 • Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Основен опис Чувајте ги вашите скапоцености безбедни во нашите Сефови. Сефовите се достапни во голем број на различни големини и се дизајнирани да се вклопат во нашите монтажни силни простории. Карактеристики на шкафчето за безбедни депозити: 1.Басарното шкафче вклучува квалитетен дизајн и издржливост од највисок ред. За работа на шкафовите со единствен профил на клучеви се користат два посебни комплети брави од по 10 лостови. Со огромен опсег на варијации, можноста 2 клучеви да бидат идентични ...
 • China wholesale Vintage Safe Deposit Boxes/Bank Safe -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  China wholesale Vintage Safe Deposit Boxes/Bank Safe - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Основен опис Чувајте ги вашите скапоцености безбедни во нашите Сефови. Сефовите се достапни во голем број на различни големини и се дизајнирани да се вклопат во нашите монтажни силни простории. Карактеристики на шкафчето за безбедни депозити: 1.Басарното шкафче вклучува квалитетен дизајн и издржливост од највисок ред. За работа на шкафовите со единствен профил на клучеви се користат два посебни комплети брави од по 10 лостови. Со огромен опсег на варијации, можноста 2 клучеви да бидат идентични ...
 • Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Основен опис Чувајте ги вашите скапоцености безбедни во нашите Сефови. Сефовите се достапни во голем број на различни големини и се дизајнирани да се вклопат во нашите монтажни силни простории. Карактеристики на шкафчето за безбедни депозити: 1.Басарното шкафче вклучува квалитетен дизајн и издржливост од највисок ред. За работа на шкафовите со единствен профил на клучеви се користат два посебни комплети брави од по 10 лостови. Со огромен опсег на варијации, можноста 2 клучеви да бидат идентични ...
 • Manufacturer of Small Metal Cheap Fireproof Safe Box -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Manufacturer of Small Metal Cheap Fireproof Safe Box - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Основен опис Чувајте ги вашите скапоцености безбедни во нашите Сефови. Сефовите се достапни во голем број на различни големини и се дизајнирани да се вклопат во нашите монтажни силни простории. Карактеристики на шкафчето за безбедни депозити: 1.Басарното шкафче вклучува квалитетен дизајн и издржливост од највисок ред. За работа на шкафовите со единствен профил на клучеви се користат два посебни комплети брави од по 10 лостови. Со огромен опсег на варијации, можноста 2 клучеви да бидат идентични ...
 • OEM/ODM Manufacturer Economic Deposit Electronic Lock Safes -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  OEM/ODM Manufacturer Economic Deposit Electronic Lock Safes - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Основен опис Чувајте ги вашите скапоцености безбедни во нашите Сефови. Сефовите се достапни во голем број на различни големини и се дизајнирани да се вклопат во нашите монтажни силни простории. Карактеристики на шкафчето за безбедни депозити: 1.Басарното шкафче вклучува квалитетен дизајн и издржливост од највисок ред. За работа на шкафовите со единствен профил на клучеви се користат два посебни комплети брави од по 10 лостови. Со огромен опсег на варијации, можноста 2 клучеви да бидат идентични ...
 • High Quality for Hotel Electronic Digital Metal Safe Deposit Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  High Quality for Hotel Electronic Digital Metal Safe Deposit Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Основен опис Банкарскиот трезор е безбеден простор каде што се чуваат пари, скапоцености, записи и документи. Намената е да се заштити нивната содржина од кражба, неовластена употреба, пожар, природни непогоди и други закани, нешто како сеф. За разлика од сефовите, трезорите се составен дел од зградата во која се изградени, со употреба на оклопни wallsидови и цврсто модерна врата затворена со комплексна брава. Карактеристики на шкафче за безбедно депонирање: 1. Панелот на вратата е 10мм SUS304 солиден дијамагнетски нерѓосувачки ...
 • Factory Supply Steel Home Security Deposit Safe Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Factory Supply Steel Home Security Deposit Safe Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Основен опис Банкарскиот трезор е безбеден простор каде што се чуваат пари, скапоцености, записи и документи. Намената е да се заштити нивната содржина од кражба, неовластена употреба, пожар, природни непогоди и други закани, нешто како сеф. За разлика од сефовите, трезорите се составен дел од зградата во која се изградени, со употреба на оклопни wallsидови и цврсто модерна врата затворена со комплексна брава. Карактеристики на шкафче за безбедно депонирање: 1. Панелот на вратата е 10мм SUS304 солиден дијамагнетски нерѓосувачки ...
 • Discount Price Bank Safe Deposit Box -
 Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Discount Price Bank Safe Deposit Box - Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Основен опис Ние опфаќаме низа решенија за складирање на безбедни депозити, од потребите на банкарски и деловни клиенти до станбени решенија за обезбедување лични записи како благородни метали, накит, готовина, пасоши и повеќе…. нашата мисија е да го чуваме вашето богатство безбедно и да обезбедиме мир на умот кога станува збор за безбедноста и безбедноста на критичните документи и личните добра. Карактеристики на шкафчето за безбедно депонирање: 1.Американска стандардна брава UL, која има двојни цилиндри. Главната и потп ...
 • Factory making Manufacturer Door Lock Digital Secure Bank Vault With Decoder And Emergency Key -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Factory making Manufacturer Door Lock Digital Secure Bank Vault With Decoder And Emergency Key - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Основен опис Банкарскиот трезор е безбеден простор каде што се чуваат пари, скапоцености, записи и документи. Намената е да се заштити нивната содржина од кражба, неовластена употреба, пожар, природни непогоди и други закани, нешто како сеф. За разлика од сефовите, трезорите се составен дел од зградата во која се изградени, со употреба на оклопни wallsидови и цврсто модерна врата затворена со комплексна брава. Карактеристики на шкафче за безбедно депонирање: 1. Панелот на вратата е 10мм SUS304 солиден дијамагнетски нерѓосувачки ...
 • Professional China Bank Deposit Box -
 Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Professional China Bank Deposit Box - Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Основен опис Ние опфаќаме низа решенија за складирање на безбедни депозити, од потребите на банкарски и деловни клиенти до станбени решенија за обезбедување лични записи како благородни метали, накит, готовина, пасоши и повеќе…. нашата мисија е да го чуваме вашето богатство безбедно и да обезбедиме мир на умот кога станува збор за безбедноста и безбедноста на критичните документи и личните добра. Карактеристики на шкафчето за безбедно депонирање: 1.Американска стандардна брава UL, која има двојни цилиндри. Главната и потп ...
 • Big Discount Commercial Safe Deposit Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Big Discount Commercial Safe Deposit Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Основен опис Банкарскиот трезор е безбеден простор каде што се чуваат пари, скапоцености, записи и документи. Намената е да се заштити нивната содржина од кражба, неовластена употреба, пожар, природни непогоди и други закани, нешто како сеф. За разлика од сефовите, трезорите се составен дел од зградата во која се изградени, со употреба на оклопни wallsидови и цврсто модерна врата затворена со комплексна брава. Карактеристики на шкафче за безбедно депонирање: 1. Панелот на вратата е 10мм SUS304 солиден дијамагнетски нерѓосувачки ...
 • 2020 Latest Design Electronic Cheap Commercial Safe Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  2020 Latest Design Electronic Cheap Commercial Safe Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Основен опис Банкарскиот трезор е безбеден простор каде што се чуваат пари, скапоцености, записи и документи. Намената е да се заштити нивната содржина од кражба, неовластена употреба, пожар, природни непогоди и други закани, нешто како сеф. За разлика од сефовите, трезорите се составен дел од зградата во која се изградени, со употреба на оклопни wallsидови и цврсто модерна врата затворена со комплексна брава. Карактеристики на шкафче за безбедно депонирање: 1. Панелот на вратата е 10мм SUS304 солиден дијамагнетски нерѓосувачки ...