Fabrika dhe furnizuesit e kutive të armëve të Kinës, Lista e çmimeve të prodhuesve | Mdesafe

Our solutions are broadly acknowledged and dependable by users and may meet consistently developing economic and social requires for China Gun Safes Box Factory and Suppliers, Manufacturers Pricelist | Mdesafe, Kutia e sigurt me përdorim shtëpiak , Frigorifer hoteli , Sus 304 Stainless Bank çeliku Safe Depozitave Vault Box , Besides, our enterprise sticks to high-quality and fair value, and we also offer you fantastic OEM solutions to several famous brands. carry on to boost, to guarantee products excellent in line with market and consumer standard specifications. Our enterprise has a quality assurance system are actually established for China Gun Safes Box Factory and Suppliers, Manufacturers Pricelist | Mdesafe, We take measure at any price to attain essentially the most up-to-date gear and procedures. The packing of nominated brand is our a further distinguishing feature. The solutions to assure years of trouble-free service has attracted a great deal customers. The goods are obtainable in improved designs and richer variety, they're produced scientifically of purely raw supplies. It accessible in a variety of designs and specifications for the selection. The newest forms are much far better than the previous one and they're extremely popular with several clients.


 • Manufacturing Companies for Digital Code Fireproof Safe Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Manufacturing Companies for Digital Code Fireproof Safe Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Një kasetë bankare është një hapësirë ​​e sigurt ku ruhen para, sende me vlerë, regjistrime dhe dokumente. Ajo ka për qëllim të mbrojë përmbajtjen e tyre nga vjedhja, përdorimi i paautorizuar, zjarri, katastrofat natyrore dhe kërcënimet e tjera, pak a shumë si një kasafortë. Ndryshe nga kasafortat, qemerët janë një pjesë integrale e ndërtesës brenda së cilës ato janë ndërtuar, duke përdorur mure të blinduara dhe një dera e modës e mbyllur me një bravë komplekse. Karakteristikat e dollapit të depozitës së sigurt: 1. Paneli i derës është i pandryshkshëm diamagnetik i plotë i ngurtë 10 mm SUS304 ...
 • OEM manufacturer Digital Code Safe box For Bank -
 Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  OEM manufacturer Digital Code Safe box For Bank - Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Ne mbulojmë një sërë zgjidhjesh për ruajtjen e depozitave të sigurta, nga nevojat e klientëve bankarë dhe të biznesit deri te zgjidhjet rezidenciale për sigurimin e të dhënave personale si metalet e çmuar, bizhuteritë, paratë e gatshme, pasaportat dhe më shumë. misioni ynë është të ruajmë pasurinë tuaj të sigurt dhe të sigurojmë qetësi kur bëhet fjalë për sigurinë e dokumenteve kritike dhe pasurive personale. Karakteristikat e dollapit të depozitës së sigurt: 1.Bllokuesi standard amerikan UL, i cili ka cilindra të dyfishtë. Kryesore dhe nën ...
 • Chinese Professional Custom Size Safe Deposit Box Vault Locker With Ul Listed Lock -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Chinese Professional Custom Size Safe Deposit Box Vault Locker With Ul Listed Lock - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • Factory directly Vault Bank Safe Deposit Box -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Factory directly Vault Bank Safe Deposit Box - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • Factory wholesale Bank Electronic Home Safe Deposit Box -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Factory wholesale Bank Electronic Home Safe Deposit Box - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • High Quality for Hotel Electronic Digital Metal Safe Deposit Box -
 Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  High Quality for Hotel Electronic Digital Metal Safe Deposit Box - Secuirty Safe Deposit Box with Keys Valuables Storage Safe Box K-BXG45 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Një kasetë bankare është një hapësirë ​​e sigurt ku ruhen para, sende me vlerë, regjistrime dhe dokumente. Ajo ka për qëllim të mbrojë përmbajtjen e tyre nga vjedhja, përdorimi i paautorizuar, zjarri, katastrofat natyrore dhe kërcënimet e tjera, pak a shumë si një kasafortë. Ndryshe nga kasafortat, qemerët janë një pjesë integrale e ndërtesës brenda së cilës ato janë ndërtuar, duke përdorur mure të blinduara dhe një dera e modës e mbyllur me një bravë komplekse. Karakteristikat e dollapit të depozitës së sigurt: 1. Paneli i derës është i pandryshkshëm diamagnetik i plotë i ngurtë 10 mm SUS304 ...
 • PriceList for Electronic Password Big Safes Deposit Box -
 Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  PriceList for Electronic Password Big Safes Deposit Box - Bank Commercial Vault with Stainless Steel and safe deposit Storage-K-BXG55 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Ne mbulojmë një sërë zgjidhjesh për ruajtjen e depozitave të sigurta, nga nevojat e klientëve bankarë dhe të biznesit deri te zgjidhjet rezidenciale për sigurimin e të dhënave personale si metalet e çmuar, bizhuteritë, paratë e gatshme, pasaportat dhe më shumë. misioni ynë është të ruajmë pasurinë tuaj të sigurt dhe të sigurojmë qetësi kur bëhet fjalë për sigurinë e dokumenteve kritike dhe pasurive personale. Karakteristikat e dollapit të depozitës së sigurt: 1.Bllokuesi standard amerikan UL, i cili ka cilindra të dyfishtë. Kryesore dhe nën ...
 • Wholesale Safe Deposit Box -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Wholesale Safe Deposit Box - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • China wholesale Vintage Safe Deposit Boxes/Bank Safe -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  China wholesale Vintage Safe Deposit Boxes/Bank Safe - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Original Factory High Technology Intelligent Safe Deposit Box Factory - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...
 • Manufacturer of Small Metal Cheap Fireproof Safe Box -
 Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Manufacturer of Small Metal Cheap Fireproof Safe Box - Mechanical Custom Safe Deposit Locker for Hotel & Bank K-BXG30 – Mdesafe

  Përshkrimi thelbësor Mbani gjërat tuaja me vlerë të sigurta në Kutitë tona të Depozitave të Sigurta. Kasafortat janë në dispozicion në një numër të madh të madhësive të ndryshme dhe janë krijuar për t'u përshtatur në dhomat tona të forta të parafabrikuara. Karakteristikat e dollapit të depozitave të sigurta: 1. dollap me kyç i depozitave të sigurta përfshin dizajnin cilësor dhe qëndrueshmërinë e rendit më të lartë. Dy grupe të ndara të bravave me nga 10 leva përdoren secila për të funksionuar dollapët me një profil unik çelësash. Me një gamë të gjerë variacionesh, mundësia e identifikimit të 2 çelësave ...