• Hotel Beverage Refrigerator with Glass Door Hospital Minibar with Adjustable Removable Shelves M-40T

  Hotel Beverage Refrigerator with Glass Door Hospital Minibar with Adjustable Removable Shelves M-40T

  Ideal for stocking beverages and small food items in hotel rooms which, due to their smaller size, can be placed almost anywhere. A selection of sizes and designs are available, from 25 litres up to 50 litres to suit all budgets and requirements. Your guests will appreciate the beautifully silent operation – an elegant addition to your rooms which won’t disturb their precious sleep.

 • Compact Mini Fridge Quiet No Noise Absorption Refrigerator with Lock Black M-30A

  Compact Mini Fridge Quiet No Noise Absorption Refrigerator with Lock Black M-30A

  Many large hotels provide an in-room mini bar so that their guests an choose a drink or snack in the privacy of their own room without having to go out of the hotel or call for room service. Our 30 litre capacity mini bars are lockable and designed specifically for the hotel guest room. Our hotel mini bar incorporates absorption technology, providing silent operation and low energy consumption. Supplied in a sleek black finish to complement any hotel room décor.

 • Compact Single Reversible Door Refrigerator Hotel Absorption Minibar for Bedroom M-30T

  Compact Single Reversible Door Refrigerator Hotel Absorption Minibar for Bedroom M-30T

  Whether you’re storing canned drinks, bottled water or confectionary, the Reinn hotel room fridge is a great choice for keeping your guests refreshed. With its impressive 30 litre usable capacity, there’s plenty of space for a range of drinks, and, as each of the two shelves are adjustable, it’s easy to adapt the interior to suit the content.

 • Sirtar i dhomës së hotelit Mini bar M-22C

  Sirtar i dhomës së hotelit Mini bar M-22C

  Qasje e përshtatshme me rrëshqitje, funksionim termoelektrik pa zhurmë, konsum i ulët energjie: minibarët me sirtarë MDE vendosin standarde të reja në rehati dhe efikasitet ftohjeje.

   

   

  Numri i modelit: M-22C

  Dimensionet e jashtme (Në mm): W385 x D455x H375

  Dimensionet e paketimit (Në mm): W420x D480 x H420

  GW/NW: 9,8/10,9 kg

  Kapaciteti: 22L

  Derë: Derë me shkumë

  Teknologjia: Sistemi i ftohjes termoelektrike

  Tensioni/Frekuenca: 220-240V (110V opsionale)/50-60Hz

  Fuqia: 65 W

  Gama e temperaturës: 5-10℃

 • Frigorifer Mini Bar Hotel Mini Bar Frigorifer Profesional Hotel Mini-M-30T

  Frigorifer Mini Bar Hotel Mini Bar Frigorifer Profesional Hotel Mini-M-30T

  Minibar i mbyllur MDE 30L, i projektuar posaçërisht për dhomën e miqve të hotelit, përfshin teknologjinë e thithjes, duke siguruar funksionim të heshtur dhe konsum të ulët të energjisë. Shumë efikas pasi vlerësohet si energji A +

  Modeli Nr: M-
  30T Dimensionet e jashtme: W400 x D410 x H493mm
  GW/NW: 17.5/16.5 kgs
  Kapaciteti: 30L
  Dera:
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  Diapazoni i
  CE: CE / RoHS

 • Mirror Glass Door Hotel Mini Bar Frigorifer Hotel Profesional Minibar Frigorifer M-30C

  Mirror Glass Door Hotel Mini Bar Frigorifer Hotel Profesional Minibar Frigorifer M-30C

  Mini bari i vrapimit Ultra Silent nuk do të ndikojë në gjumin tuaj dhe thjesht nuk keni nevojë të lëvizni nga shtrati ose divani për të arritur ushqimin ose pijet. mban ushqimin dhe pijet të freskëta dhe të freskëta pa pasur nevojë të përdorni një frigorifer komercial. Për shkak të peshës së tij të lehtë, ai thjesht mund të zhvendoset në një zonë tjetër kudo ku kërkohen pije të freskëta, madje edhe në Kopsht. Dera Crystal Clear e minibarit ju lejon të shihni gjithmonë stokun tuaj të gjërave të mira.

  Nr. Modeli: M-30C
  Përmasat e jashtme: W400 x D410 x H493mm
  GW/NW: 18,5/17,5 kgs
  Kapaciteti: 30L
  Dera: Dyer me pasqyrë xhami
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  Diapazoni i
  CE: CE / RoHS

 • Dhoma e miqve në hotel Minibar miqësor ndaj mjedisit Frigorifer Sirtar termoelektrik M-45C

  Dhoma e miqve në hotel Minibar miqësor ndaj mjedisit Frigorifer Sirtar termoelektrik M-45C

  Modeli Nr: M-45C
  Përmasat e jashtme: W495 x D455x H420mm
  GW/NW: 13.8/12.5 kgs
  Kapaciteti: 45L
  Dera: Dera me shkumë
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia opsionale (110V) Gama e temperaturës 65W
  : 5-10℃
  Certifikata: CE / RoHS

 • Minibar thithës 50L me dyer shkumë për Hotel Mini Frigorifer M-50A

  Minibar thithës 50L me dyer shkumë për Hotel Mini Frigorifer M-50A

  Të gjitha pjesët plastike mund të riciklohen dhe të ripërdoren. Materialet e pandryshkshme, të qëndrueshme ndaj ndryshkjes dhe një ndërprerës energjie i lehtë për t’u përdorur e bëjnë këtë minibar një pajisje shtesë të çmuar për çdo dhomë hoteli. Doreza është e integruar në derë për të kursyer hapësirë ​​dhe për të lejuar që frigoriferi të hapet akoma me një lëvizje të shpejtë.

   

   

  Modeli Nr: M-50A
  Dimensionet e jashtme: W400 x D440 x H665mm
  GW/NW: 20/18.2 kgs
  Kapaciteti: 50L
  Dera: Dera me shkumë
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  : 0-8℃ (Në ambientin 25℃)
  CE: CE / RoHS

 • Frigorifer mini bar për verën e pijeve të nxehta për hotelin M-25A

  Frigorifer mini bar për verën e pijeve të nxehta për hotelin M-25A

  Mini shiritat MDE janë në dispozicion në kapacitete të ndryshme për t'iu përshtatur pajisjeve tuaja të kabinetit. Ato vijnë të kompletuara me ndriçim të brendshëm LED, si dhe bllokim cilësor. Ato janë të krijuara dhe të ndërtuara për të zgjatur. Blerja e një mini bar të heshtur Reinn është një investim afatgjatë në cilësi. Secili është ndërtuar për t'i bërë ballë përdorimit të thyer, të përditshëm dhe për të zgjatur jetën e instalimit.

   

   

  Modeli Nr: M-25A
  Dimensionet e jashtme: W400 x D385 x H490mm
  GW/NW: 15/14 kg
  Kapaciteti: 25L
  Dera: Dera me shkumë
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  : 0-8℃ (Në ambientin 25℃)
  CE: CE / RoHS

 • Frigorifer me minibar i vogël me dhomë hoteli me bllokues opsional M-40A

  Frigorifer me minibar i vogël me dhomë hoteli me bllokues opsional M-40A

  Shiriti Reinn Mini siguron një interval mbresëlënës të temperaturës prej 5 ° C deri 8 ° C. Ideal për ruajtjen e pijeve dhe ushqimeve të lehta, ky mini frigorifer 40 litërsh ka një funksionim praktik të drejtuar plotësisht të heshtur.

  Modeli Nr: M-40A
  Dimensionet e jashtme: W400 x D440 x H550mm
  GW/NW: 18.5/17 kgs
  Kapaciteti: 40L
  Dera: Dera me shkumë
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  : 0-8℃ (Në ambientin 25℃)
  CE: CE / RoHS

 • Solid Door Mini Frigorifer Hotel dhe Frigorifer shtëpiak M-30A

  Solid Door Mini Frigorifer Hotel dhe Frigorifer shtëpiak M-30A

  Madhësia e tyre më e vogël lejon që ato të vendosen pothuajse kudo, duke përfshirë në ose nën tryezat ekzistuese të punës.
  E përkryer për frigoriferët e dhomave të hotelit, mini-baret po rriten në popullaritet me opsionet që përfshijnë "Pa zhurmë" dhe teknologjinë e re në treg të pompës së nxehtësisë. Duke filluar nga 25 litra deri në 50 litra, ka padyshim një mini bar i përshtatshëm për të gjithë në dispozicion nga MDE

   

   

  Nr. Modeli: M-30A
  Përmasat e jashtme: W400 x D420 x H490mm
  GW/NW: 15.5/14.5 kgs
  Kapaciteti: 30L
  Dera: Dera me shkumë
  Teknologjia e
  Tensioni / frekuenca: 220-240V (110V opsional) / 50-60Hz
  Fuqia:
  : 0-8℃ (Në ambientin 25℃)
  CE: CE / RoHS

 • Frigorifer mini bar pa thithjen e hotelit pa zhurmë pa kompresor M-40T

  Frigorifer mini bar pa thithjen e hotelit pa zhurmë pa kompresor M-40T

  Frigoriferët e heshtur mini bar janë projektuar dhe prodhuar për t'u përdorur në dhomat e gjumit të hotelit. Mini shiritat janë në dispozicion në dyer të forta dhe modele të përparme prej xhami dhe në madhësi dhe kapacitete të ndryshme (në Litra). Të pajisura me një sistem ftohës super të heshtur dhe efikas të kompresorit dhe një sistem të veçantë të kursimit të energjisë, këto mini bare janë në gjendje të krijojnë një mjedis të rehatshëm të gjumit, por me një shpenzim të ulët të funksionimit në para.

  Modeli Nr: M-40T
  Dimensionet e jashtme: W400 x D425 x H553mm
  GW/NW: 19,5/18 kg
  Kapaciteti: 40L
  Dera:
  Teknologjia e
  Tensioni / Frekuenca: 220-240V (110V opsionale) / 50-60Hz
  Fuqia:
  Diapazoni i
  CE: CE / RoHS

12 Tjetra> >> Faqja 1/2