• Hotel Room Drawer Mini bar M-22C

    Hotel Room Drawer Mini bar M-22C

    Convenient slide-out access, noiseless thermoelectric operation, low energy consumption: MDE drawer minibars set new benchmarks in comfort and cooling efficiency.

     

     

    Model No: M-22C

    External dimensions (In mm): W385 x D455x H375

    Packing dimensions(In mm): W420x D480 x H420

    G.W/N.W.: 9.8/10.9 kgs

    Kapasitas: 22L

    Door: Foamed door

    Technology: Thermoelectric cooling system

    Voltage/Frequency: 220-240V(110V optional)/50-60Hz

    Power: 65W

    Temp range: 5-10℃

  • Kaca Door Hotel Mini Bar Kulkas Profesional Hotel Mini Kulkas M-30T

    Kaca Door Hotel Mini Bar Kulkas Profesional Hotel Mini Kulkas M-30T

    MDE 30L Lockable Minibar, dirancang khusus pikeun kamar tamu hotél, ngahijikeun téknologi nyerep, nyayogikeun operasi jempé sareng konsumsi énergi rendah. Épisién pisan sabab énergi dipeunteun A +

    Model No: M-30T
    External dimensions : W400 x D410 x H493mm
    G.W/N.W.: 17.5/16.5 kgs
    Kapasitas: 30L
    Panto:
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Jarak Temp: 4-12 ℃ (Dina 25 ℃ Sakuliling)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Kaca Eunteung Door Hotel Mini Bar Kulkas Profesional Hotel Minibar Kulkas M-30C

    Kaca Eunteung Door Hotel Mini Bar Kulkas Profesional Hotel Minibar Kulkas M-30C

    The Ultra Silent running mini bar will not affect your sleep and you simply do not need to move from the bed or couch in order to reach food or beverages. keeps food and drinks fresh and cool without having to use a commercial refrigerator. Due to its light weight, it can be simply relocated to another area wherever cool drinks are in demand, even the Garden. The Crystal Clear door of the mini bar allows you to always see your stock of the good stuff.

    Model No: M-30C
    External Dimensions : W400 x D410 x H493mm
    G.W/N.W.: 18.5/17.5 kgs
    Kapasitas: 30L
    Door: Mirrored Glass Door
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Jarak Temp: 4-12 ℃ (Dina 25 ℃ Sakuliling)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Hotel Guestroom Eco-Friendly Minibar Fridge Thermoelectric Drawer M-45C

    Hotel Guestroom Eco-Friendly Minibar Fridge Thermoelectric Drawer M-45C

    Model No: M-45C
    Diménsi éksternal: W495 x D455x H420mm
    G.W/N.W.: 13.8/12.5 kgs
    Capacity: 45L
    Door: Foamed Door
    Téknologi
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Power: 65W
    Temp Range: 5-10℃
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Serep 50L Minibar kalayan Foam Door kanggo Hotel Mini Kulkas M-50A

    Serep 50L Minibar kalayan Foam Door kanggo Hotel Mini Kulkas M-50A

    Sadaya bagian plastik tiasa didaur sareng dianggo deui. Bahan tahan karat, tahan karat sareng saklar kakuatan anu gampang dioperasikeun ngajantenkeun minibar ieu aksésori anu berharga pikeun unggal rohangan hotél. Pakemna diintegrasikeun kana panto kanggo ngahémat rohangan sareng kéngingkeun kulkas masih dibuka ku hiji gerakan anu gancang.

     

     

    Model No: M-50A
    External Dimensions : W400 x D440 x H665mm
    G.W/N.W.: 20/18.2 kgs
    Kamampuh: 50L
    Door: Foamed Door
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Temp Range: 0-8℃ (At 25℃ Ambient)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Penjualan Panas Minuman Anggur Mini Bar Kulkas pikeun Hotel M-25A

    Penjualan Panas Minuman Anggur Mini Bar Kulkas pikeun Hotel M-25A

    Mini bar MDE sayogi dina kapasitas anu béda pikeun cocog kabinét anjeun. Éta kumplit sareng lampu interior LED ogé konci kualitas. Éta direkayasa sareng diwangun awét. Mésér mini bar jempé Reinn mangrupikeun investasi jangka panjang dina kualitas. Sadayana didamel pikeun tahan banting, sadidinten dianggo sareng tahan hirup dina instalasi.

     

     

    Model No: M-25A
    External Dimensions: W400 x D385 x H490mm
    G.W/N.W.: 15/14 kgs
    Kamampuh: 25L
    Door: Foamed Door
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Temp Range: 0-8℃ (At 25℃ Ambient)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Kamar Hotel Minibar Kulkas Témpél Kulkas Kalayan Kunci Opsional M-40A

    Kamar Hotel Minibar Kulkas Témpél Kulkas Kalayan Kunci Opsional M-40A

    Bar Reinn Mini nyayogikeun kisaran suhu anu ngagem 5 ° C dugi ka 8 ° C. Cocog pikeun nyimpen inuman sareng camilan, kulkas mini 40 liter ieu ngagaduhan operasi jalan anu leres-leres jempé.

    Model No: M-40A
    External Dimensions : W400 x D440 x H550mm
    G.W/N.W.: 18.5/17 kgs
    Kamampuh: 40L
    Door: Foamed Door
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Temp Range: 0-8℃ (At 25℃ Ambient)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Panto Kulkas Mini Kulkas Hotel sareng Kulkas Kulawarga M-30A

    Panto Kulkas Mini Kulkas Hotel sareng Kulkas Kulawarga M-30A

    Ukuranana anu langkung alit ngamungkinkeun aranjeunna ditempatkeun ampir dimana waé, kalebet dina atanapi handapeun méja anu aya.
    Perfect for hotel room fridges, mini bars are increasing in popularity with options including “No Noise” and new to the market, heat pump technology. Ranging from 25litres up to 50litres, there is definitely a mini bar suited for everyone available from MDE

     

     

    Model No: M-30A
    External Dimensions : W400 x D420 x H490mm
    G.W/N.W.: 15.5/14.5 kgs
    Kapasitas: 30L
    Door: Foamed Door
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Temp Range: 0-8℃ (At 25℃ Ambient)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Nyerep Noise Noise Hotel Mini Bar Kulkas Tanpa Komprési M-40T

    Nyerep Noise Noise Hotel Mini Bar Kulkas Tanpa Komprési M-40T

    Kulkas mini bar jempé didesain sareng didamel kanggo dianggo dina kamar bumi hotél. Mini bar sayogi dina model panto sareng gelas anu solid sareng sababaraha ukuran sareng kapasitas (dina Liters). Dilengkepan sistem pendingin kompresor anu super jempé sareng épisién sareng sistem hemat énergi khusus, mini bar ieu tiasa nyiptakeun lingkungan saré anu raoseun tapi ku artos operasi anu murah.

    Model No: M-40T
    External Dimensions : W400 x D425 x H553mm
    G.W/N.W.: 19.5/18 kgs
    Kamampuh: 40L
    Panto:
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    nyerep Tegangan
    Kakuatan: 60W
    Jarak Temp: 4-12 ℃ (Dina 25 ℃ Sakuliling)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • Kaca Pintu Hotel sareng Bumi Nganggo Mini Minuman Kulkas M-25T

    Kaca Pintu Hotel sareng Bumi Nganggo Mini Minuman Kulkas M-25T

    Kualitas, harga, desain sareng kaamanan mangrupikeun kecap konci tina mini-bar hotél MDE.
    Dianggap manpaatna sapertos kulkas mini, mini-bar ngagampangkeun konservasi produk sareng inuman na kerén.
    Mini-kulkas mini-bar ieu disimpen dina kamar atanapi kantor hotél.

    Model No: M-25T
    External Dimensions : W400 x D370 x H493mm
    G.W/N.W.: 16.5/15.5kgs
    Kamampuh: 25L
    Panto:
    Téhnologi: Serepan Sistem Pendingin
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Jarak Temp: 4-12 ℃ (Dina 25 ℃ Sakuliling)
    Sértipikat: CE / RoHS

  • 25L Freestanding outdoor Dipeunteun Mini Kulkas Mobil Kulkas Kulkas Pikeun Kémping

    25L Freestanding outdoor Dipeunteun Mini Kulkas Mobil Kulkas Kulkas Pikeun Kémping

    Anggo salaku Kulkas Pribadi anjeun, éta pas sampurna di asrama mahasiswa, kamar tidur, bengkel sareng garasi. Cocog pikeun niiskeun soda anjeun, inuman listrik, bir bahkan produk perawatan kulit sareng kageulisan.

    Model No: M-K25
    Diménsi éksternal: W310 x D340x H510 mm
    Diménsi internal: W230x D200 x H425 mm
    GW / NW: 7.4 / 7 kg
    Kamampuh: 25L

  • Mini Tampilan Kulkas 22L Hotel Mini Bar Adat Mini Kulkas M-22BC

    Mini Tampilan Kulkas 22L Hotel Mini Bar Adat Mini Kulkas M-22BC

    Model No: M-22BC
    Diménsi éksternal: W400 x D428 x H352mm
    GW / NW: 10.7 / 9.5 kg
    Kapasitas: 22L
    Panto:
    Téknologi
    Tegangan / Frékuénsi: 220-240V (110V Opsional) / 50-60Hz
    Kakuatan: 60W
    Temp
    Sértipikat: CE / RoHS

12 Teras> >> Halaman 1/2